Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Založení české restaurace v Mexiku
Patočka, Tomáš ; Lorenc, Miroslav (vedoucí práce) ; Krčmář, Michal (oponent)
Tato práce se zabývá analýzou mexického podnikatelského prostředí, která je následně využita pro tvorbu konkrétního podnikatelského plánu - založení české restaurace v Mexiku. Práce poskytuje analýzu základních odlišností, bariér i příležitostí mexického trhu a ukazuje složitost podnikání pro české subjekty na mexickém území. Na základě této analýzy je představen obchodní plán pro účely založení typicky české restaurace v hlavním městě Mexico City. Plán v sobě odráží veškeré specifika odlišného trhu s přihlédnutím k patřičnému odvětví. V plánu jsou identifikovány nezbytné kroky a činnosti, které jsou pro úspěch tohoto záměru podstatné a ukazují náročnost jeho realizace. Touto prací se dospělo k závěru, že daný podnikatelský záměr má šanci na úspěch, a jeho realizace tak má smysl.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.